Diagnosticarea bolii Lyme: o călătorie lungă și plină de provocări pentru Oana
Oana, o pacientă de 36 de ani din Oradea, mamă a doi copii, a avut parte de o călătorie lungă și plină de provocări în diagnosticarea și tratamentul bolii Lyme. Simptomele sale ciudate, precum durerile articulare severe, tulburările cognitive și erupțiile cutanate, au condus la o serie de vizite la medici și teste medicale multiple. Inițial, medicii nu au putut oferi un diagnostic clar, iar Oana a fost considerată ca suferind de diferite afecțiuni, inclusiv artrită reumatoidă, scleroză multiplă sau depresie.
În cele din urmă, după luni de investigații medicale, a fost diagnosticată cu boala Lyme, cauzată de bacteria Borrelia burgdorferi și transmisă de căpușe. Tratamentul standard cu antibiotice a fost însoțit de terapia hiperbară, care a adus o îmbunătățire semnificativă a stării sale de sănătate. Terapia hiperbară a avut rolul de a oxigena țesuturile, de a crește eficiența antibioticelor și de a reduce inflamația.
Pacienții cu boala Lyme rezistentă la tratament sau cronică au în terapia hiperbară o speranță de tratament eficient. La Clinica Hyperbarium din Oradea, aceștia au acces la cea mai modernă cameră hiperbară din România și la o echipă de medici specialiști cu vastă experiență în tratarea bolii Lyme.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com